25 Kasım 2009 Çarşamba

Kollama 66.Bölüm Özet-Fragman


Yiğit, ülkenin kaderini ilgilendiren belgeyi almak için uğraşırken, ansızın çalan alarm güvelik birimlerini devreye sokar...
Bu arada yolda olan Memduh ve Necip olay yerine ulaşmak üzeredir. Yiğit, Gölge ile plan yapıp kaçmayı başaracakken Necip'le aralarında nefes kesen bir kovalamaca başlar. Yiğit ve Necip şimdi burun burunadır…
Gölge ise Yiğit'i zor durumda bırakarak ardına bakmadan kaçar...
Bu arada Karahan'dan şüphelenen Pikeas, onu izlemeye aldırır. Karahan onları Başkan'a götürecek midir ?
İKT'nin yeri ortaya çıkacak mıdır?
Yiğit, Necip'in elinden kurtulabilecek midir ?



Tek Türkiye 81.bölüm Özeti












Kırmızı'nın istediği dosyayı almayı başaran Dila, birden kendisini Çetin ve Kado arasındaki pazarlığın içinde bulur. Kado ve Çetin'in arasındaki örgütü deşifre edecek olan kaset savaşına Dila'da kurban gitmek üzeredir...
Dila, canını kurtarmaya çalışırken, Rıfat'tan korkunç bir teklif alır. Ya şimdi kamera kayıtlarını Tarık görecek ve köstebeğin kendi karısı olduğunu öğrenecektir ya da Dila artık Rıfat'ın en iğrenç isteklerini bile yerine getirecektir...
Bu arada Sait ve Leyla'nın kaçış planlarını ise Botan bozmak üzeredir...

23 Kasım 2009 Pazartesi

Kırık Kalpler 2.bölüm Özet ve Fragmanı



Doktor Berna, şifa peşinde

İlk bölümü ile ilgi gören ve duanın önemini hatırlatan Kırık Kalpler, ikinci bölümüyle ekranda.

Doktor Berna'nın oğlu, bir kaza sonucu bitkisel hayata girer. Çevresindeki insanların ona dua etmesini salık veren sözlerine aldırmayan Berna, bitkisel hayattaki insanları tedavi ettiğine inandığı eski bir doktorun peşine düşer. Ancak gittiği yerde büyük bir şokla karşılaşır. Oğlunu kurtarmak için her yolu deneyecek olan Berna, en basit ve etkili yolu gözden kaçırmaktadır.

SAMANYOLU 19.50

IV.Osman 8.bölüm



Gündüz vakti bir otel balkonundan aşağı düşen bir genç kız cesedi herkesi şoke eder.

Haberi alan Osman ve Yıldırım bunun bir cinayet olduğunu anlayınca işe koyulurlar. Ancak önce kızın bir sevdiğini olduğunu, sonra da kürtaj yaptırdığını öğrenirler. Kızın sevgilisine ulaşmak için yola çıktıklarında ise gencin cesediyle karşılaşırlar. Şimdi her şey daha karmaşık bir hal alır. Ancak kimse henüz bu cinayetin ardındaki akıllara gelmeyecek olan kirli ilişkinin farkında değildir. Cinayeti çözecek sır genç kızın ailesinde saklıdır.

Yapımcı: Melih Sezgin

Yönetmen: Gül Güzelkaya

Yayın Günü ve Saati: 24 Kasım Salı 19:50

Oyuncular: Reha Özcan, Cavit Çetin Güner, Filiz Taçbaş, Beğüm Şahin, Hazam Kadak, Savaş Tamer

7 Kasım 2009 Cumartesi

Ayna Sırbisatn'da

Sırbistan'dan Osmanlı izleri

Saim Orhan ile Ayna, Sırbistan'daki yolculuğuna devam ediyor. Sırbistan'daki Osmanlı izlerinin peşine düşen Ayna, Osmanlı'nın 1912'ye kadar kaldığı Sancak'ın Yenipazar'ında dükkânlarını, Türkçe yazan tabelaları ve Türkçe konuşan insanları ekrana taşıyor. Fatih Sultan Mehmet Han'ın namaz kıldığı Leylek Camii'nden görüntüler de yayınlanıyor.

SAMANYOLU TV 22.45

ZAMAN

5 Kasım 2009 Perşembe

En güzel açılımı 4. Osman yaptı!...


Unutulmaz Ders!..
Samanyolu Televizyonu’nun yeni sezon yapımlarından bir dizisi olan 4.Osman, yayınlanan beşinci bölümünde muhteşem bir açılım gerçekleştirdi!...
Dizi bölümünde bir teröristin öldürülmesinden yola çıkarak terör olayını gündeme getiren dizi öyle bir ders verdi izleyenlerden tam not aldı.
Osmanlıya hayranlığı ile ön plana çıkan Osman Amir karakteri, polis memuru Yıldırım ile bir terör olayı ile karşılaşıyor. Osman Amir terör olayını duyar duymaz aklına 4. Mustafa döneminde yaşanılan bir terör olayı geliyor.

Ve o esnada Osman Amir tarih sayfalarından şunları söylüyor;

“Yıl 1807. Osmanlı Devleti, hacılarını hacca göndermek için mükemmel bir tören sergiliyor. Hacılar tam bir ay yürüyorlar. Şam’a yaklaştıklarında ise o zamanın teröristleri diyebileceğimiz bedevilerle karşılaşıyorlar. Bedeviler hacıların üzerine yürüyor. Ortalık kan revan. Çocuklar öldürülüyor. İnsanlar kesiliyor. Esir ediliyor. Müjdeci Başı Hasan Efendi ilk kez acı bir haberle Sultan’ın karşısına çıkıyor. Bu kanlı terör olayını anlatıyor. Sultan 4. Mustafa başlıyor ağlamaya..Ve derhal bir çözüm sunuyor. Hacca gidenlerin yanına koruma askerler verilecek, cephaneleri kuvvetlendirilecek ve bu terörü yapan Bedevilere de bir miktar para yollanacak”


Resim

Bu sahnede Yıldırım sözü alıyor. “Ne, hem bir sürü masumu öldürdüler, hem de devlet tarafından ödüllendiriliyorlar mı?” diye soruyor. Osman Amir de “Osmanlının tek düşmanı içerisindeki aç insandı. Aç insan her şeyi yapar. Aç insandan her türlü tehlike beklenilir. Yüksek medeniyetler terörü temizlemeye çalışmaz, terörün hiç doğmamasına çalışır.” cevabını veriyor. Bu cevabın içinde teröre karşı yapılabilecek en güzel açılımı saklayan dizinin izleyenleri bu sahneler için teşekkür mesajlarını göndererek, bu tarz yapımların çoğalmasını diledi..

4 Kasım 2009 Çarşamba

Kolllama 63.bölüm Özeti

Resim

İŞTE MERAKLA BEKLENEN BÖLÜM VE ÖZETİ
Necip ve Memduh mucize eseri bombadan kurtulurlar. Ancak Pikeas ve diğerleri çoktan Dokuzparmak’ın işini bitirmek üzerelerdir. Dokuzparmak, Yiğit’e son kez bazı bilgiler verir. Bunun üzerine harekete geçen Yiğit, nihayetinde günlüğü eline geçirir. Fakat çok geç olmadan bu Pikeas tarafından öğrenilir. Günlüğün peşine düşen Melike ise omzuyla ilgili söylediği yalanın, Hüner tarafından ortaya çıkarılmasıyla zor anlar yaşar. Yiğit, sonunda hem kendi babası hem de Melike ile ilgili gerçekleri öğrenmeye oldukça yaklaşmıştır...

6 Kasım Cuma STV'de

İyi Seyirler...

3 Kasım 2009 Salı

Tek Türkiye 78.bölüm Özeti













Dila, Kırmızı’nın teklifini kabul etmez. Ancak dönüş yolunda kötü bir sürpriz onu beklemektedir. Kasaba da dükkan kapatma eylemlerini alevlendiren Botan, çıkarılmak istenen kaosta başarılı olmaktadır. Tarık ise canını tehlikeye atarak halkı sakinleştirmeye ve Botan’ın oyunlarını bozmaya çalışır. Onu her an takip eden Anabella Tarık’a daha çok hayran olmaktadır. Bu arada Sait, Leyla’yı polislere teslim etmeyi başarır, ancak Çetin kendi planı için Leyla’yı alarak her şeyi bozar. Oğlu için çırpınmakta olan Dila ise bir hastanenin morgundan kötü bir haber alır.

5 kasım Perşembe STV'de..

İyi Seyirler..

Samanyolu TV Dizileri Ortadoğu'da!

Ortadoğunun şu günlerde adı medya dünyasında çok sık geçiyor. Türk dizilerinin en keyifli alış-verişinin yaşandığı Arap medyası gözünü başarılı ve aile içerikli Türk dizilerine çevirdi.

Türk dizilerinin Arap dünyasında çok sevildiği tartışılmazken, Arap medyasında televizyon ve prodüksiyon firmaları Samanyolu'nun seviyeli, düşündürücü ve bilgilendirici filmlerine son aylarda taleplerini artırdılar. Samanyolu Televizyonu yapımlarının dünya ya açılımıyla birlikte Türkiye diğer seyredilen ülkelerde köprü rolü üstlenmesi ve Türkiye'ye ilginin ve sevginin artmasına vesile olduğu gözlemlenmekte. Dizilerin yayına girdiği zamanlarda sokakların adeta boşalması ciddi ilginin olduğunu göstermektedir. Satışı yapılan bazı dizilerin henüz dublaj aşamasında olanlarının da yakında Arap dünyasında boy göstereceği ve büyük ilgi göreceği bekleniyor. Satışların başlaması ile birlikte beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü belirten Samanyolu Yayın Grubu Dış Satışlar Koordinatörü Fatih Gök, "Yurt dışında gösterime giren yapımlarımız, o ülkelerdeki insanlar tarafından büyük bir ilgi ile takip edilmekte ve aynı zamanda bu yapımların dünya barışına katkı sağlıyor" dedi. Gök, ülkemizle diğer ülkeler arasında sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlamakta olduğunu belirtti.

Yurt dışına satışı yapılan programların Türkiye'deki izleyicilerden daha çok ilgi gördüğünü dile getiren Gök, "Arap dünyasının önde gelen televizyonlarında bizim yapımlarımızın yakın tarihte Arapça dublajlı da gösterime girecek olması bizlere yenidünya yapılanmasında ümit verici olduğunu göstermektedir" dedi. Gök, 2008 yılından itibaren Dubai, İran, Mısır, Suriye, Makedonya, Bosna Hersek, Kosova, Kazakistan Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Suudi Arabistan, Abu Dabi, Lübnan, Çin, Malezya, Tunus, Hindistan, Katar, Irak gibi ülkelerde gösterime girdiğini ve şu anda anlaşma aşamasında da bir bu kadar daha ülkenin dizilere ilgi duyduğunu belirtti. Samanyolu Yayın Grubunun uluslararası alanda da yer aldığını ifade eden, Satışlar Koordinatörü Gök, "Uluslararası Fransa-Cannes MIPTV, Amerika-AFM, Güney Kore-BCWW, Endenozya-ATF ve Ortadoğu da Dubai, Kahire ve de Tahran kentlerinde her yıl düzenlenen film market fuarlarına katılımı ile dünya media yayın kurumları arasında yerini almıştır" diye konuştu.

SamanyoluHaber

1 Kasım 2009 Pazar

IV.Osman 5.Bölüm Özet-Fragman İzle

4. Osman, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Bir gece otel odasında, Türk bayrağı ile boğularak öldürülen Leyla isimli bir kadının cesedi bulunur. Katil arkasında hiçbir iz bırakmamıştır. Ancak Osman ve Yıldırım ölen kişinin geçmişte bir terörist olduğunu öğrenince ardı ardına gelen şok bilgiler, bu cinayet bulmacasını daha çok karmaşıklaştıracaktır. Şimdi cinayeti işleyebilecek olan onlarca şüpheli vardır. Ancak kimsenin bilmediği ürkütücü bir gerçeğin ortaya çıkması çok yakındır.


Fragmanı izleyebilirsiniz.Buyrun...


Samanyolu Haber TV'den Yeni bir Program-Yarınlardan Sorumluyuz

Samanyolu Haber TV'de 3 Kasım Salı gününden itibaren yeni bir program başlıyor; Yarınlardan Sorumluyuz.
İşte Deniz Şafak'ın sunuculuğunu yaptığı programın ayrıntıları...


Samanyolu Haber TV, "Yarınlardan Sorumluyuz" programında, Türkiye'nin önde gelen firmalarının sağlık, eğitim, çevre ve kültür sanat alanlarında; bilinçli su tüketiminden kadın-aile sağlığına, tarihi değerlerimizi ayakta tutma girişimlerinden meslek liselerinde nitelikli eğitim için yapılan çalışmalara kadar ülke gelişimine katkıda bulundukları projeleri ekrana getiriyor.

3 Kasım Salı günü yayınlanmaya başlanacak olan ve sunuculuğunu Deniz Şafak’ın yaptığı ilk bölümde Koç Holding’in Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi ve Ünilever Omo'nun Sudaki Ayak İzi projesi ekrana geliyor. Tofaş Kurumsal İletişim Direktörü Banu Kalay Erton, at arabalarından Michael Schumacher’ın kullandığı Fiat Palio Kit Car arabalarına kadar arabanın tarihsel sürecinin görüldüğü Bursa Anadolu Arabaları Müzesi’ni anlatırken; Unilever Omo Ürün Müdürü Çiğdem Yıldız çevreyi tehdit eden küresel ısınma, doğal kaynakların kaybedilmemesi ve geleceğe temiz ve kuraklık yaşanmayan bir dünya bırakmayı hedefleyen Sudaki Ayak İzi projesiyle ilgili bilgi veriyor.

Yarınlardan Sorumluyuz 3 Kasım Salı saat 18:30’da Samanyolu Haber TV’de.