29 Mayıs 2010 Cumartesi

"Kollama" Dizisi Ekibi Türkçe Olimpiyatları Şarkı Finalinde

"Kollama" dizisi oyuncuları gezi ve atraksiyonlarda dur-durak bilmiyor!...

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren dizinin değerli oyuncuları, 01 Haziran 2010 Salı günü Türkçe Olimpiyatı şarkı finaline katılacaklardır. Severek takip ettiğimiz oyuncularımızı o müthiş gecede görebilmek için haydi ekran başına!...

Resim

27 Mayıs 2010 Perşembe

Kollama 92.Bölüm

Yanan ateş her yere sıçrıyor....

Yiğit, Necip'ten sonra Memduh’ u da gözden çıkarıyor..Yiğit’ in kurşunuyla yere yığılan Memduh hastaneye kaldırılırken,artık Necip'in canına tak ediyor.. Bir kurşunda Necip'ten Yiğit'e geliyor... Kardeş kavgasının tozu dumana kattığı bu bölümde sinsi planlarda devreye girmek için sabırsızlanıyor.. Kollama heyecanın dorukta olduğu muhteşem bir bölümle geliyor…


Tek Türkiye 107.Bölüm

Tek Türkiye bu bölüm özlenen yüzlerle geliyor.. Şivan Tarık’ı kurtaracak kaset için aralıksız çalışırken, Botan Selma uğruna gene büyük bir riske giriyor.. Kırmızı deşifre oluyor..Tarık ölümün soğukluğu yavaş yavaş hissederken, Zelal yeniden ekranlara geliyor.. Gelişmeler dur durak bilemezken Zelal ile Kırmızı Tarık için bir araya geliyor… Ortada büyük bir oyun var… Her şeyini kaybetmek üzere olan Kırmızı ya yeni lidere koltuğunu bırakacak ya da daha kaliteli senaryolar yazacak..
Resim

21 Mayıs 2010 Cuma

Necip Amir'e Antalya'da büyük ilgi

Kollama dizisinde Necip Amir'i canlandıran Mehmet Özgür memleketi Antalya'da katıldığı açılışta vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Özgür, Kollama dizisinde sürpriz bir finalle sezonu kapatacaklarını söyledi.
Samanyolu TV'de yayınlanan Kollama dizisinin başrol oyuncusu Necip Amir (Mehmet Özgür) Akdeniz Sevgi Çevre Diyalog Derneği (ASÇED) tarafından düzenlenen bahar şenliklerinin açılışına katıldı.

Açılış öncesi hayranlarına imza dağıtan başarılı oyuncu Mehmet Özgür, küçük izleyicilerden büyük ilgi gördü. Etrafını saran hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Özgür, dizi hakkında da bilgi verdi. Kollama dizisinin her zaman sürprizlere açık olduğunu ifade eden Özgür, sezon sonun izleyicilere güzel bir final yaşatacaklarını söyledi. Yeni sezon hakkında da bilgi veren Özgür, "Nasip olursa yeni sezonda çok keyifli ve güçlü bir kollama izlettireceğiz. Şuanda çeşitli planlar var. Türkiye'de yapılmayan şeyleri yapmak için yola çıkacağız büyük sürprizlere açık bir sezon olacak." dedi.

ASÇED tarafından düzenlenen her yıl geleneksel olarak düzenlen ve bu yıl 4'üncüsü yapılan bahar şenliğinin açılışını yapan Mehmet Özgür, derneğin faaliyetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayırlı işlere el atan herkese şapka çıkarttığını ifade eden Özgür, "Bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberlik. Sevgiyi çoğaltan şeyde bu birlikte ve beraberliktir. İhtiyaçlarımızın en başında da bu geliyor. Güçlü bir ülke olabilmenin temelinde sevgiyle, el ele kol kola tutunabilmek yatıyor. ASÇED'de bunu başaran derneklerden birisi. Bizlerde onlara karşı elimizden ne geliyorsa yapacağız." şeklinde konuştu.

Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek ASÇED'in düzenlediği bahar şenliği Cam Piramit'te başladı. Büyük küçük herkesin eğlenme fırsatı bulacağı alanda, çeşitli eğlenceler düzenlenecek. Düzenlenecek şenlik hakkında bilgi veren ASÇED Başkanı Alime Alnıak, bu yıl etkinlik kapsamında, Güneydoğu, Akdeniz Kayseri, Karadeniz yöreleri ve Osmanlı mutfağından yemeklerin sunulacağını söyledi.

Şenlikte, yöresel lezzetler, gıda ile elişi kermesi, trombolin, halk oyunları gösterisi, mehteran, kitap fuarı, uzman diyetisyen ve doktorlarla söyleşilerin yer alacağını anlatan Alnıak, "Şenliklere tüm Antalyalılar ücretsiz katılabilecek. Programlar, 3 gün boyunca sabah saat 10.00'da başlayıp akşam 22.30'a kadar devam edecek. Yöresel mutfakların tanıtıldığı ve el işlerin sergilendiği kermes alanlarında farklı lezzetler ve ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak." diye konuştu.

Organizasyonda kültür ve sanatseverleri eğlenceli dakikalar bekliyor. Program kapsamında akşam 18.00 ila 19.00 saatleri arasında ziyaretçilere canlı müzik ziyafeti sunulacak. Cuma akşamı Erhan Güleryüz'ün sahne alacağı şenliklerde cumartesi Gökmen hayranlarıyla buluşacak.

(CİHAN)

18 Mayıs 2010 Salı

Kollama 91.Bölüm

Necip’i kaçıran Yiğit gerçekten aklını kaybediyor. Pişman olacağı işi yapan Yiğit, kendinden de vazgeçiyor.. Hüner, Rana, Memduh herkes şokta.. Yiğit geri dönüşü olmayan son için hızla ilerlerken, Sabit, Arzu’ya duyduğu sevgiden hata üstüne hata yapıyor… Yiğit’ Necip’i, Sabit Yiğit’i zora sokunca baykuşlara bayram vakti geldi demektir…

inanmiyanlar burdan baksinlar

http://www.stv.com.tr/ShowProgram.aspx?ContentId=12

Tek Türkiye 106.Bölüm

Tarık’ı kurtarmak için gecesini gündüzüne katan Dila, ani bir kararla apar topar evinden kovuluyor.. Yaşananların zorluklarına İbrahim’in küçük yüreği dayanamıyor ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıyor.. Şivan Abdül’ü konuşturmak için elinden geleni yapıyor.. Ama Çetin, Şivan’ın elini kolunu bağlayacak bir engel bulmakta geç kalmıyor..

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Kader Çizgisi 11.Bölüm

Canan istemeden baba katili olur. Olayın ağırlığını kaldıramayınca zamanı geriye almak ister.. Böyle bir fırsat yakalar.. Ama ne çare!... Kurtuluş sandığı her şık, onu başka dertlere salar.. Yazdığının değil yazılanın en iyisi olduğunu biraz geç anlayacaktır.. Kader çizgisi ilgi ile izleyeceğiniz bir bölümle geliyor…

IV.Osman 33.Bölüm

Necla, hayatını sakat kız kardeşine adar. Onun ameliyat masraflarını gidermek için tüm çarelere sarılan Necla bir anda kendini yasa dışı işlerin tam ortasında bulur. Patronunun öldürülmesiyle işleri hepten karışan Necla, kabul etmese de katil olmuştur…

Ritmini Arayan Kalpler 26.Bölüm

Nesrin birbirinden tatlı üç çocuğun annesidir. Fakat kendisi sürekli bir isyan sürekli bir şikayet içindedir.. Eşinin uyarılarına aldırmaksızın büyük günahlara doğru yol alır.. Şükrü eda edilmeyen nimetler gün gelip de Nesrin’den alınınca çok pişman olacaktır. Fakat artık çok geçtir. Belaya kendi diliyle bulaşmıştır…


12 Mayıs 2010 Çarşamba

Samanyoluhaber.com'dan Sürpriz

Samanyoluhaber.com'dan sürpriz

"Sadece Gerçekler" sloganıyla okuyucuya ulaşan Samanyoluhaber.com, yolculuk için metroyu kullananlara sürpriz yaptı.

Mobil uygulamaları ve gündemi belirleyen haberleri son zamanlarda yükselişe geçen Samanyoluhaber.com, İstanbul metrosunda görücüye çıktı.

Evde, işte, yolda heryerde haber için www.samanyoluhaber.com yazan bilboardlar, İstanbul metrosunda halkın beğenisine sunuldu.

Sizlerin desteğiyle her gün daha da geniş kitlelere ulaşan Samanyoluhaber.com yaptığı yeniliklerle daha da güçlenerek yoluna devam edecek.

Resim

Samanyoluhaber.com

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Kollama 90.bölüm

Kollama’ da bu hafta vukuatlar büyüyor… Sabit’e sıkılan kurşun Yiğit’in sonunu hazırlıyor. Vicdan azabıyla yanan Yiğit, Pikeasların tahliyesini de duyunca hepten çılgına dönüyor… Yiğit’in eli tetikte, namlunun ucu Necip’te.. Gelmeyen adaletin faturası Necip’e kesiliyor… Karakolda olaylar dur durak bilmiyor… Gerilim dolu bir bölüm Kollama severleri bekliyor…

STV..

Ollimpiyat Heyecanı Küre TV'de

26 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları Türkiye finallerinde yarışmak isteyen Dünya çocukları şu sıralar kıyasıya bir yarış halinde.

Onlarca ülkeden yüzlerce öğrenci, şarkı, şiir ve gösteri dallarındaki elemelerde hünerlerini gösteriyor. Elemelerde yaşananlar ve finaller öncesi final tadında heyecanlı anlar bundan sonra Türkiye'nin yeni dijital platformu küre.tv adresinde olacak. Kure.tv ve Samanyolu Fanları sayesinde 8. Uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında hiçbirşeyi kaçırmayacaksınız....

KEŞFETMEK İÇİN TIKLAYIN...

Tek Türkiye 105.Bölüm

Ardil’de taş üstünde taş kalmıyor… Dila çaresizliğin ağırlığında ezilirken, Kezban’ı korku dolu anlar bekliyor… Şivan, Tarık için kurşunlara hedef olurken, Kırmızı zafer kutlamaları başlatıyor…
STV

9 Mayıs 2010 Pazar

Kollama Ekibi Check-up'tan geçti


Samanyolu TV'nin izlenme rekorları kıran "Kollama" adlı dizinin oyuncuları Özel Sema Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen Kollama adlı dizinin oyuncuları ve yapım ekibi Özel Sema Hastanesi'nde Check-up'tan geçti.

Yorucu bir sezon geçiren oyuncular, sağlık kontrollerinin hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ile kahvaltı yaptı.

Kollama dizisinin oyuncuları Özel Sema Hastanesi ziyareti sırasında hastane yöneticileri tarafından karşılandılar. Hastane yöneticileri ve doktorlarla sohbet eden dizinin oyuncuları ve yapım ekibi, sağlık hizmetlerinin geldiği noktayı görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ettiler.

Sağlık kontrolünden sonra hastaneyi gezen oyuncular, sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldıklarını ve gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.


Oyuncular, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ile yaptıkları kahvaltıda hatıra fotoğrafı çektirirken sergilediği sempatik tavırlarıyla dikkat çektiler.



SAMANYOLUHABER.COM

Kader Çizgisi 10.Bölüm

Haluk’un tek isteği bir erkek evlattı.. Tüm çabaları sonuçsuz kalınca, elindekileri de kaybetmeyi göze aldı.. Yeni bir evlilik ile her şeye çözüm arayan Haluk, kaderin ağlarında çırpınırken, sahip olduğu tüm güzellikleri de kaybetti.. Bir erkek evlat isteği uğruna eşinden ve kızından olunca aklı başına geldi.. Ama çoktan iş işten geçmişti…

IV.Osman 32.Bölüm

Bir şekercinin başına gelen felaket, köklü bir çetenin varlığının sinyallerini veriyor.. Küçücük şekerler büyük ölümlere sebep oluyor.. Şekercinin canına mal olan bu kargaşa uyuşturucu çetesinin suç listesini kabartırken, Yıldırım’ın düğün törenine gölge düşürmeyi başarıyor Neriman duyduğu bir haberden etkilenip hepten yese kapılırken, Osman’ın tercihine saygı duymaktan başka bir sonuca varamıyor..

Ritmini Arayan Kalpler 25.Bölüm

Neveser eşini kaybetmiş zengin bir iş kadınıdır. Hayata tek çocuğu Ömer ile tutunmuş, hayır için çabalamaktadır. Fakat Ömer gençliğin verdiği heveslerle hatalara dalar. Sürekli pişman olup tövbe etse de bir şekilde yine kaybeder.. Annesi ise oğluna duyduğu derin merhameti yaptığı hataları duyunca nefrete dönüştürür ve ardı arkası kesilmeyen beddualara sarılır... Oysa her beddua onu daha büyük acılara sevk etmektedir..Beddua ile dua kapısı arasında sıkışan Ömer'in hikayesi Ritmini Arayan Kalpler' de...

RİTMİNİ ARAYAN KALPLER 25.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

Necip Amir:"Kollama Hayâli Bir Dizi Değil,Belgesel"

Kollama'da oynadığı Necip Amir rolü ile izleyicinin sevgisini kazanan Mehmet Özgür, oturuşuyla kalkışıyla tam bir emniyet görevlisi. Belki düzensiz beslenmeden olacak biraz kilo almış.

"Kendimizi teşkilatın içinde gibi hissetmeye başladık." demesinden, rolüne verdiği önem anlaşılıyor. Diğer polisiye dizileri de takip eden Özgür, "Farkımız onların mesleği daha soft vermeleri. Gerçekçilikten uzak. Biz hayalî bir şey çekmiyoruz. Belgesel çekiyoruz. Bir çatışmanın içindeyiz ve onu canlı veriyoruz." diyor. Sette ziyaret ettiğimiz Mehmet Özgür'e dizinin geleceğini, rolünü ve ülkemizin içinden geçtiği süreci sorduk...

Kollama üç dönemdir ekranda, neler değişti?

Kendimi teşkilatın içinde gibi hissetmeye başladım. Keyifli, ancak bazen sıkıntılı. Vatandaş bizi gerçekten polis gibi algılıyor. 'Emniyet amiri' diyorlar. Düzenli beslenemediğimiz için kilo aldık.

Aldığı reyting ve binlerce 'fan'ıyla dikkat çeken Kollama niçin bu kadar sevildi?

Samimiyet. Severek yapıyoruz. Dostluklar iyi. Türkiye gerçeklerini yiğitçe ortaya koymamız.

Diğer polisiye dizilerden farkınız ne?

Onlar daha soft veriyorlar polisliği. Topluma başka şeyler dayatıyorlar. Özentili bir hayat mesela. Polislerin kaldıkları evlere, çocuklarının okullarına, bindikleri arabalara bakın. Bizde tam tersine mesleğin zorlukları anlatılıyor. Ortalama 2 bin lira alan bir polis ne yaparsa biz öyle davranıyoruz. İşte samimiyet bu.

'Biz daha gerçekçiyiz' diyorsunuz yani...

Evet, biz gerçeğe en yakın diziyiz. Hayalî bir şey çekmiyoruz; belgesel çekiyoruz. Bir çatışmanın içindeyiz, canlı veriyoruz.

Necip Amir sevildi. Sizde nasıl bir etki bıraktı rolünüz?


Bizde başrol, dizinin kendisi. Başrol oynaması insanı değiştirmemeli. 'Önce insan' diyoruz. Yoksa iyi oyuncu olamazsınız. Mesleğinizi severseniz bir yerlere gelebilirsiniz. Ben seviyorum ve Rabb'im de karşılığını veriyor sanırım. Üç senedir haftanın beş günü 'Necip Amir'im. Sivilleri de giyseniz onunla yaşamaya başlıyorsunuz.

Gerçekten polis olsaydınız böyle mi olurdunuz?

Güldürmeyi ve gülmeyi seven biriyim. Necip olamadım ama yaklaşıyorum. Bir de bu işe başlarken 'Ne işin var Samanyolu'nda?' demişlerdi. Ama bu sektörün içinde paylaşmayı, dostluğu burada öğrendim. İhtiyacın olduğunda bir elin uzandığını burada gördüm.

Dizi gündemle paralel gidiyor. İzleyici doğru algılıyor mu?

Anlamak isteyen, önyargılı olmayan kitle bunu düzgün anlıyor. Önyargılı bir kitle de var. Oturup tartışıyoruz onlarla. Cesaretli bir iş yapıyoruz. Bugün Türkiye'de bunları söyleyen ikinci bir dizi yok. Kurtlar Vadisi de dahil.

Tehdit, uyarı da geliyor mu?

Şahsi olarak var. Kanala da geliyordur. Ben Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'ndayım. Yani CHP'li bir belediyedeyim. Orada tartıştığımız oluyor, ama sorun değil. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Bir şey anlatıyoruz; inanan inanır, inanmayan inanmaz. Bana göre bu ülkede kötü şeyler oluyor. Dünyanın en verimli bölgesindeyiz, ama bir türlü gelişemiyoruz. Bir şeyler döndüğüne inanıyorum.

ZAMAN

Kırık Kalpler,Oldu Ritmini Arayan Kalpler

Kalp, kırılırsa insanlara kırılır, malum. O'na (CC) asla kırılmaz. Hatta sabırla birlikte rıza göstermek esastır.

Bu minvalde kalp arayışa geçiyor... Ritim zaten bozulmuş... Şimdi, yakalanması gereken ritmi yakalama zamanı!

İçerik olarak pek bir değişiklik olmasa da dizimizin isminde bir değişikliğe gidildi şu an için değerli arkadaşlar...

Resim


Hayırlı olsun diyerek, almamız gereken mesajları almaya devam ediyoruz... İyi seyirler...

4 Mayıs 2010 Salı

Kollama 89. Bölüm

Sabit, kardeşi ile göz göze gelince, gerçeklere değil, inanmak istediklerine inanıyor.. Arzu ise ağabeyine sürpriz hazırlamakta kararlı.. Kaya Minik, Pikeas ve Hazırol çıkacakları günü sayıp parmaklıklar ardında eğlenirken, Necip, adalete güveniyor.. Her şey Hakim Yüksel’ in vereceği karara bağlı, Hakim ise kızının kaçırılmasından dolayı karasız… Ya kızına kavuşmak için katil ruhları salacak ya da binlerce çocuğun ve ülkenin istikbali için kendi evladını kurban verecek…Yiğit adalet için son bir hamle yaparken, karşısında Necip Amir’i buluyor…

Tek Turkıye 104. Bölüm

Ardil cayır cayır yanıyor… Halk tam bir ikilem içinde.. Tarık durumu düzelmek için çabaladıkça, farkında olmadan sonunu hızlandırıyor.. Oyun içinde oyuna kurban giden Ardil’ de intikam ateşi sönmüyor.. Dila, Tarık için çalmadık kapı bırakmıyor ama olumlu bir sonuç hiçbir yerden gelmiyor. Botan Şivan’ın, Çetin Tarık’ın peşinde…Şivan ve Tarık ise ilk kez birlikte hareket ediyor.. Tek Türkiye, heyecan dolu bir bölümle geliyor..

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Kader Çizgisi 9.Bölüm

Ahmet, kız kardeşini okutabilmek için büyük fedakârlıklarda bulunmuş işsiz bir gençtir. Hayatı sıradan bir şekilde devam ederken hiç ummadığı anda kardeşinden büyük bir darbe yer. Öfke ve acıdan ne yapacağını şaşıran Ahmet’in karşısına olayları değiştirebilecek bir anahtar çıkar. Ahmet, başa ilk gelendeki sırrı anlamadan hemen her şeyi kendi kendine düzeltmeye kalkar..Oysa her şey çoktan çizilmiştir bir kere..

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Oktay Usta Rize'de


Samanyolu Televizyonu'nun sevilen programlarından Yeşil Elma'nın yapımcısı ve sunucusu Oktay Usta (Aymelek), Rizeli sevenleriyle bir araya geldi.
Gülbahar Hatun Derneği tarafından, Dostluk ve Kaynaşma adı altında gerçekleşen programda sevenleriyle buluşan ünlü sunucu, yapılan yemek yarışmalarında hanımlara neşe dolu dakikalar yaşattı. Programda bir konuşma yapan Gülbahar Hatun Derneği Başkanı Emine Yanbay, derneklerinin 5. yılını doldurması sebebiyle böyle bir program tertiplediklerini söyledi.

Programa, renk katması ve Rizeli bayanların bilgisinden istifade etmesi adına Oktay Aymelek'i davet ettiklerini hatırlatan Yanbay, "Kurulduğu günden bu yana eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma adına birçok faaliyette ön planda bulunan derneğimiz bundan sonraki yıllarda da yapacağı birçok faaliyetle adından söz ettirecektir. Programımıza katıldığı için derneğimiz adına Oktay Aymelek beye teşekkür ediyoruz." dedi.

Daha sonra Oktay Usta'nın sahne aldığı programda, hanımlar börek sarma ve soğan rendeleme yarışmalarında birinci olmak için yarıştı. Yarışmalarda birinci olan hanımlara Oktay usta çeşitli hediyeler verdi.
Pasta kesim töreni ile devam eden program, Oktay Usta?nın sevenlerine kitaplarını imzalaması ile sona erdi.

(CİHAN)
SAMANYOLUHABER

IV.Osman 31.Bölüm

Sabri yazdığı küçük oyunda hesapsızca canlara kıyarken, intikam en çok ona zarar veriyor. Neriman, Osman’a yaptığı itirafın ağırlığında ezilirken, Osman’dan gelmeyen cevap onu İstanbul’u terk etmeye mecbur kılıyor. Yıldırım ise ön yargılarını kırmak üzere..Annesi ile görüşmeye ikna oluyor.Hilal’in canını sıkacak gelişmeler oluyor. Eğer bu gelişmeler 4. Osman’ın kulağına giderse işte o zaman karakolda kızılca kıyamet kopar…

Fragman

Kırık Kalpler 24.Bölüm

Kırık Kalpler’ de bu hafta bir din görevlisinin imtihanı yer alıyor..Çetin, hapishanede mahkumlara dersler veren çok sevilen ve sayılan din görevlisidir. Fakat yakalandığı şeker hastalığı hayatını alt üst etmiş, eşi ile büyük sorunlar yaşamasına sebep olur. Eşinin hastalığı sebebiyle aşağılaması ve onu aldatması Çetin’i ciddi boyutta sarsar. Herkese affı, ahreti, hesabı ve doğruyu anlatan Çetin, bu ağır imtihanda her şeyi unutur. İmtihanı ağırdır, duası kamil olmalıdır. Duanın efsunlu sırrını ekranlara getirecek olan Kırık Kalpler’in bu bölümünü sakın kaçırmayın…