13 Ekim 2009 Salı

Samanyolu Radyoları "Tüm Seslerle" yayına hazır

Samanyolu Radyolar Grubu yeni yayın dönemi hazırlıklarını tamamladı. Bünyesinde Burç FM, Dünya Radyo ve Samanyolu Haber Radyo'yu bulunduran grup 2009-2010 sezonuna "Tüm Sesler Burada" sloganıyla giriyor.

Radyoyu bir sanat havuzu olarak algıladıklarını belirten Radyolar Koordinatörü M. Yusuf Kulaksız, yeni dönemde bunu dinleyicilerin daha çok hissedeceklerini söyledi. Yeni programların Türkiye'de bir ilk olacağını da belirten Kulaksız, radyoların dinlenme kaygısı kadar, haberleri düzeyli bir şekilde paylaşabilme kaygısı da taşıdıklarının altını çizdi.

Burç FM: Zeynep Kaya ile Şefkat Kahramanları'nda yazarlar, şairler ve toplumun tanıdığı önemli isimler annelerini anlatacak. Kimse Yok mu Derneği ile ortaklaşa yapılacak programın hazırlıkları sürüyor. Adem Güneş, dinleyicileri psikoloji konusunda bilgilendirirken, Mustafa Özçelik Safahat Sohbetleri yapıyor; Mehmet Niyazi Özdemir, Medeniyet Yolculuğu'nda sınırları aşan zenginliklerimizi anlatıyor.

Samanyolu Haber Radyo: Yeni başlayacak programlardan "Memleket Havası"nda Zaman muhabiri Erdal Şen, milletvekilleri ile yerel siyaseti ve hayatlarını konuşacak. Bir diğer yeni programda Emre Soncan gündemi manşete taşıyacak. Osman Özsoy'un hazırlayıp sunacağı program bir medya kritiği programı olacak.

Dünya Radyo: 'Yıldız Kuşağı' bu dönem de dinleyiciyle buluşmaya devam edecek. Emre Başer ile "Metronom" ve Ahmet Bozkuş ile "Uyurgezer" yeni sezon da yayında olacak. gününde "Sanat Evi" programı tiyatro eleştirmeni Sümeyra Demirdöven'in yorumlarıyla yayınlanırken Fatih Eren ve Zeynep Erdoğan'ın hazırlayıp sunduğu "Dünya Hali" ilginç haberlerle dünyada olup bitenleri dinleyicilerle paylaşıyor. Dünya Radyo'nun klasiklerinden Perişan FM de devam eden bir başka yapım. Türkiye'nin en geniş yayın ağına sahip Samanyolu radyoları, Türkiye'de kara vericileriyle 247 noktadan dinlenebiliyor; iki uydu ve internet yayınları ile de tüm dünyaya ulaşabiliyor.

ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder