9 Mayıs 2010 Pazar

Kollama Ekibi Check-up'tan geçti


Samanyolu TV'nin izlenme rekorları kıran "Kollama" adlı dizinin oyuncuları Özel Sema Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen Kollama adlı dizinin oyuncuları ve yapım ekibi Özel Sema Hastanesi'nde Check-up'tan geçti.

Yorucu bir sezon geçiren oyuncular, sağlık kontrollerinin hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ile kahvaltı yaptı.

Kollama dizisinin oyuncuları Özel Sema Hastanesi ziyareti sırasında hastane yöneticileri tarafından karşılandılar. Hastane yöneticileri ve doktorlarla sohbet eden dizinin oyuncuları ve yapım ekibi, sağlık hizmetlerinin geldiği noktayı görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ettiler.

Sağlık kontrolünden sonra hastaneyi gezen oyuncular, sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldıklarını ve gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.


Oyuncular, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ile yaptıkları kahvaltıda hatıra fotoğrafı çektirirken sergilediği sempatik tavırlarıyla dikkat çektiler.



SAMANYOLUHABER.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder