1 Mayıs 2010 Cumartesi

Oktay Usta Rize'de


Samanyolu Televizyonu'nun sevilen programlarından Yeşil Elma'nın yapımcısı ve sunucusu Oktay Usta (Aymelek), Rizeli sevenleriyle bir araya geldi.
Gülbahar Hatun Derneği tarafından, Dostluk ve Kaynaşma adı altında gerçekleşen programda sevenleriyle buluşan ünlü sunucu, yapılan yemek yarışmalarında hanımlara neşe dolu dakikalar yaşattı. Programda bir konuşma yapan Gülbahar Hatun Derneği Başkanı Emine Yanbay, derneklerinin 5. yılını doldurması sebebiyle böyle bir program tertiplediklerini söyledi.

Programa, renk katması ve Rizeli bayanların bilgisinden istifade etmesi adına Oktay Aymelek'i davet ettiklerini hatırlatan Yanbay, "Kurulduğu günden bu yana eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma adına birçok faaliyette ön planda bulunan derneğimiz bundan sonraki yıllarda da yapacağı birçok faaliyetle adından söz ettirecektir. Programımıza katıldığı için derneğimiz adına Oktay Aymelek beye teşekkür ediyoruz." dedi.

Daha sonra Oktay Usta'nın sahne aldığı programda, hanımlar börek sarma ve soğan rendeleme yarışmalarında birinci olmak için yarıştı. Yarışmalarda birinci olan hanımlara Oktay usta çeşitli hediyeler verdi.
Pasta kesim töreni ile devam eden program, Oktay Usta?nın sevenlerine kitaplarını imzalaması ile sona erdi.

(CİHAN)
SAMANYOLUHABER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder