12 Ağustos 2010 Perşembe

Samanyolu TV'de Yeniden Yapılanma

Samanyolu Tv yeniden yapılanmaya gidiyor...

Samanyolu Tv Program Müdürü Ömer Önder ve Samanyolu Tv Yapımlar Koordinatörü Yunus Aylıdere görevinden ayrıldı. Ömer Önder'in görevden ayrılmasıyla beraber tanıtım departmanı da lağvedildi.

Bu gelişmelerin ardından Samanyolu Tv yönetimi yeni kararlar alarak transfer gerçekleştirdi.

► Samanyolu Tv'de Ömer Önder'in yerine yeni program müdürü Mehtap Tv'nin Genel Yayın Yönetmeni Murat Keskin oldu.

Mehtap Tv Genel Yayın Yönetmeni Murat Keskin, Samanyolu Tv (STV) Genel Koordinatörü oldu. Keskin, iki görevi birlikte yürütecek.

Mehtap TV'de ciddi değişimlere imza atan Murat keskin, içerik ve görsel zenginlik konularında öne çıkmış bir isim. Keskin'in başarılı performansı yeni bir görevi de beraberinde getirdi. Murat Keskin, Ömer Önder'den boşalan STV Genel Koordinatörlüğü görevini de devraldı. Keskin, iki görevi birden yürütecek. Murat Keskin, vizyon sahibi, genç ve başarılı biri isim. STV'ye çok şey katacağı aşikâr.

Bu değişikliklerim nedeninin, yeniden yapılanma olduğu vurgulanıyor.

Sn.Murat Keskin'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Murat Keskin, göreve gelir gelmez STV’nin hiç bitmeyecek yapımlarından sanılan birçok dizi ve reality show’u bir günde bitirdi.

Keskin’in “Aile Mahkemesi”nden “Barışa Yolculuk”a, “Ölümsüz Kahramanlar”dan “Kul Hakkı”na kadar birçok programı yayından kaldırması STV’de deprem etkisi yarattı. Bu programlardan bazılarını STV evkranında görüp “Hayır, kalkmamış” diyenler olabilir.

Onlar, önceden çekilmiş ve parası ödenmiş bölümler olduğu için ekranda. Stok bölümler bitince onlar da STV ekranına veda edecek.

Keskin, “Ayna” ve “Her Şey Yolunda” gibi yapımlara ise dokunmadı...

Alıntıdır

Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder