12 Ağustos 2010 Perşembe

Samayolu TV'de Ramazan Coşkusu

Samanyolu'nda Ramazan Coşkusu başlıyor!
Ramazan ayı Samanyolu Televizyonu'na da bereketiyle geliyor. Birbirinden güzel iftar ve sahur programlarıyla Ramazan'a has çok özel yapımlar inananlara hoş bir Ramazan keyfi yaşatacak.
İftar Zamanı
Ramazanın beklenen programı Saat 16:45’te başlayacak.Murat Doğru Programın sunucusu.Murat Doğru alanında uzman hocalar Faruk Beşer ve Ayhan Tekineş ile her gün birbirinden manalı veRamazaneksenli sohbetler yapacak.
Samanyolu Sofrası adlı bölümde ise Murat Yeni özel ve sürpriz konukları ile halkın arasına girecek ve eğlenceli röportajlar yapacak.
Urfa’da Fırat Paşayiğit ise huzur ve barış adına o güzel beldemizde yaşanan iftar sofralarını ekrana taşıyacak, kanaat önderleri ile de İslamın güzel değerleri ile alakalı hoş sohbetler ekrana getirecek.
Ahmet Bozkuş Mekke ve Medine’den mukaddes topraklara ayak basmış insanların röportajları ekrana getirirken, Efendimiz ve ashabına dair ilginç ve merak uyandırıcı ayrıntıları da ekrana getirmeye çalışacak.
Gecenin Bereketi
Ramazan gecelerinin özlenen sahur programı Saat 02:15 de başlayacak programın mederatörü İlahiyatçı Yener Öztürk olacak. Dünya da derece almış hafızların Okuyacağı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayacak programın tefsirini alanında uzman isimler Yener Öztürk, Osman Güner ve Yunus Ekin yapacak, ünlü konukların da katılacağı sahur özel programında merak ettiğiniz tüm konular Kuran-ı Kerim ışığı ile aydınlanacak …
KURE.TV

Samanyolu'nda Ramazan Coşkusu başlıyor video tıkla izle:


http://www.samanyoluhaber.com/h_440650_ ... liyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder