24 Mart 2010 Çarşamba

Büyük sürprize hazır mısınız?


İnternet Medya Platformu Kure.TV Yayına Başladı.

Televizyon ve Radyo programlarına internet, cep telefonu ve medya oynatıcı cihazlar üzerinden ulaşmayı sağlayacak Küre.tv web sitesi yayın hayatına başladı. “Türkiye'nin İnternet Medya Platformu” sloganı ile yayına başlayan Küre.tv, geleneksel yayıncılığı yenilikçi teknolojiler ile buluşturmayı ve izleyicilere esnek bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Küre.tv'ye ulaşmak için http://www.kure.tv adresini ziyaret edebilirsiniz.

Samanyolu Yayın Grubu önderliğinde geliştirilen Küre.tv, Televizyon ve Radyo kanallarına ait programları kullanıcının istediği zaman ve dilediği cihazdan izlemesini sağlayacak bir internet hizmeti. Küre.tv ile hem kanalların canlı yayınları hem de programların yayınlamış bölümleri rahatlıkla seyredebiliyor. Programlar, canlı olarak yayınlandıktan kısa bir süre sonra Küre.tv'den izlenebilmesi için siteye ekleniyor.

Küre.tv tarafından sunulan program videolarını izlemek için internete bağlanabilen bir kişisel bilgisayara, cep telefonuna veya medya ünitesine sahip olmak gerekiyor. Kullanıcılar dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, sunulan videolara yüksek kalitede görüntülemek ve kendi yayın akışlarını oluşturarak beğendikleri dizileri, haberleri ve daha pek çok programı seyredebiliyorlar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca; “İnternet kullanımının dünya sıralamasında üst sıralarda olduğu ülkemizde, yayıncılık anlayışımızın da çağı yakalaması gerekiyor. Bu maksatla oluşturduğumuz Küre.tv platformunu yayıncıların ve izleyicilerin beğenisine sunduk. Hedefimiz Küre.tv'yi bu alanda öncü markalardan biri haline getirmektir” dedi.

KÜRE TV EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
Resim
Resim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder